• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Roosters

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe kunststof kozijnen, dient u vele keuzes te maken. Een van deze keuzes is de manier van ventileren. U kunt namelijk kiezen voor een draaikiep- of valraam om te ventileren. Gaat uw voorkeur toch uit naar een vast raam? Dan kunt u ventileren doormiddel van een ventilatierooster. 

Kunststof kozijnen roosters

Ventileren is belangrijk voor de luchtkwaliteit. Bij HEPRO bent u aan het juiste adres voor kunststof kozijnen voorzien van een ventilatierooster.

Kunststof kozijnen roosters worden geplaatst in het kozijn om de ruimte te ventileren. HEPRO maakt gebruik van de zelfregelende ventilatieroosters van Duco. De kenmerken van het ventilatierooster is dat het is voorzien van 3 luchtdoorlaten, de binnenzijde van het rooster vlak is, een uitstekende water- en winddichtheid in de gesloten stand en het rooster is toepasbaar bij alle 3 de uitvoering van HEPRO kozijnen.

De technische specificaties zijn:

  • U – waarde 2, 81 W/m2/K
  • Waterdichtheid (in gesloten stand) 650 Pa
  • Winddichtheid (in gesloten stand) 650 Pa

Afspraak met adviseur

       

                            

Dit houdt in dat de strip aan de buitenzijde van het kunststof kozijnen automatisch sluit als er een harde windvlaag langs komt, zo heeft u geen last van tocht. De binnenzijde van het rooster kunt u zelf regelen door het rooster open of dicht te doen met de hendel. Hierdoor heeft u zelf de mogelijkheid om de ventilatie capaciteit te regelen.

Kiest u voor een vast kunststof kozijn? Dan heeft u de mogelijkheid om een ventilatierooster in het kozijn te laten plaatsen. Dit is een extra optie die u kunt bespreken met de adviseur. Kiest u een kunststof kozijn draaikiep of valraam? U heeft dan namelijk al de mogelijkheid tot ventilatie, waardoor er geen ventilatierooster geplaatst hoeft te worden.

Het voordeel van ventilatie roosters

Een ventilatierooster is belangrijk voor de ventilatie in een binnenruimte. De luchtkwaliteit binnenshuis is noodzakelijk om een gezond binnenklimaat te garanderen.

Wist u dat: in onze moderne maatschappij wij zo’n 90% van onze tijd in huis, kantoor of op school doorbrengen?

Doordat we zoveel binnenshuis doorbrengen is het mogelijk dat binnenshuis bacteriën en ziektekiemen groeien en des te meer is het belangrijk om goed te ventileren. Doordat u uw woning goed isoleert met o.a. kunststof kozijnen is het van belang dat deze kunststof kozijnen zijn voorzien van een ventilatierooster waardoor uw wooncomfort en gezondheid wordt bevordert.

Ventilatierooster kunststof kozijn plaatsen

Een ventilatierooster voor uw vast kunststof kozijn kunt u laten plaatsen door HEPRO. De ventilatieroosters worden op locatie bij u geplaatst op het moment dat de kunststof kozijnen ook bij u worden gemonteerd.

Kiest u ervoor om alle kunststof kozijnen te laten plaatsen door ons eigen team met vakkundige monteurs? Zij plaatsen dan ook voor u het ventilatierooster in het kozijn.

De montage wordt uitgevoerd volgens de regelgeving van het VCA en KOMO keurmerk hierdoor bent u verzekerd van een bewezen kwaliteit. 

Prijzen ventilatieroosters

De prijzen voor ventilatieroosters vindt u bij HEPRO niet op de website. Gelukkig kunt u de meerprijs hiervoor aanvragen bij uw adviseur of in de opmerkingen aangeven tijdens uw online offerte aanvraag.

Een richtprijs voor het laten plaatsen van een ventilatierooster in uw vaste kunststof kozijn is 1,50 euro per cm. De prijzen voor een ventilatierooster worden altijd berekent op de breedte van het kozijn.

 

Afspraak met adviseur

Onderhoud ventilatierooster

Het onderhoud van uw ventilatierooster is belangrijk voor de frisse lucht in uw woning. Om het rooster optimaal te laten werken is het van belang om ze periodiek te reinigen. Het doel van uw ventilatierooster is namelijk om de frisse buitenlucht binnen te krijgen. Indien het ventilatierooster vies is, komt er natuurlijk geen frisse lucht meer doorheen. Het is daarom belangrijk om periodiek met een doekje het stof en ander vuil te verwijderen. Tevens zullen de scharnieren af en toe moeten worden versoepeld om het rooster gemakkelijk dicht te kunnen doen. Uw ventilatierooster gaat zo lekker lang mee en de kosten voor reparatie en vervanging blijven hierdoor beperkt.

Wilt u graag een afspraak met een van onze adviseurs? De adviseurs zijn werkzaam in alle regio’s in Nederland. Via onze klantenservice kunt u een afspraak maken. Liever een bezoek aan de showroom brengen, zodat u gelijk het ventilatierooster kunt zien? Dit kunt u ook aangeven bij onze klantenservice!

Contact met Hepro

Afspraak met HEPRO adviseur aan huis

  • Professioneel advies
  • Vakkundige montage
  • 10 jaar garantie

Afspraak met HEPRO adviseur aan huis

Na het invullen van het formulier zal de adviseurs persoonlijk contact met u opnemen voor een afspraak aan huis.

* = Verplicht veld