KOMO

HEPRO is in het bezit van een KOMO keurmerk. Dit is een keurmerk dat de kwaliteit van bouwproducten zoals kunststof producten waarborgt. KOMO is toonaangevend en volledig onafhankelijk. Niet alleen de kwaliteit van de producten wordt hierdoor gecontroleerd maar ook de processen en de systemen binnen een bedrijf. Om het KOMO keurmerk te krijgen moet aan verschillende voorwaarden worden voldaan. HEPRO voldoet aan al deze voorwaarden een mag daarom het KOMO keurmerk voeren.

KOMO criteria en kunststof kozijnen

Het KOMO keurmerk geeft aan dat de volgende criteria bij HEPRO van toepassing zijn:

  • 10 jaar garantie
  • Gebruik van duurzame materialen
  • Gebruiksvriendelijke producten
  • Producten zijn inbraakwerend
  • Ervaren personeel
  • Kwaliteit wordt door een onafhankelijke partij gecontroleerd
  • De beste kunststof profielen worden gebruikt voor optimaal resultaat

Goede service & garantie

Het KOMO keurmerk geeft aan dat HEPRO kwalitatief goede producten produceert en monteert en ook dat HEPRO een goede service nastreeft. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. Voor meer informatie over dit keurmerk kunt u terecht op de website van KOMO. Wilt u geen appels met peren vergelijken, vraag dan altijd om de KOMO kwaliteitsverklaring. Dankzij dit keurmerk is kwaliteit gegarandeerd en bent u verzekerd van garantie op de geleverde producten.

KOMO en SKG-IKOB logo's
 

Hoe weet ik of een bedrijf een certificaat heeft?

Controleer altijd of een product, een bouwdeel, een proces of een dienst onder een geldige KOMO kwaliteitsverklaring wordt geleverd. Regelmatig gebeurt het namelijk dat partijen misbruik maken van de goede naam van KOMO. Daarnaast worden KOMO kwaliteitsverklaringen regelmatig aangepast en vernieuwd. Het is daarom belangrijk na te gaan of u over de meest recente KOMO kwaliteitsverklaring beschikt. De database van KOMO-certificaten wordt continu vernieuwd. Alle geldige KOMO kwaliteitsverklaringen kunt u eenvoudig in de database van KOMO terugvinden. De certificatendatabase helpt u ook een KOMO-gecertificeerd bedrijf, product of dienst te vinden.

KLIK HIER OM NAAR DE DATABASE VAN KOMO TE GAAN