• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Kunststof kozijnen zelf inmeten voor een prijsindicatie

Op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen en wilt u graag snel een prijsindicatie? Dit kunt u gemakkelijk berekenen via de website van HEPRO! U ontvangt namelijk al binnen 48 uur een vrijblijvende offerte inclusief montage. Gaat u de kunststof kozijnen zelf monteren? Dan heeft u de offerte direct in de mailbox!

 

Wat heb ik nodig om te kunnen inmeten?

Voor het inmeten van kunststof kozijnen heeft u niet veel nodig. Het is gemakkelijk dat u een aantal items bij de hand heeft, namelijk:

  • Papier
  • Een pen of potlood
  • En een rolmaat!

Bent u van plan om grote kozijn oppervlaktes te meten? Dan is het handig om dit even met z’n tweeën te doen.

Hoe meet ik kunststof kozijnen in voor een prijsindicatie?

Het inmeten van uw oude kozijnen voor een offerte voor kunststof of aluminium kozijnen is heel eenvoudig! De makkelijkste manier is met een rolmaat. Het enige wat u hoeft te doen is de afmetingen aan de buitenzijde van muur tot muur noteren. Dit geldt zowel voor de breedte als de hoogte.

Ik kan niet aan de buitenzijde inmeten? 

Is het niet mogelijk de kozijnmaten aan de buitenzijde van de woning op te nemen? Omdat het om een vast kozijn gaat op de 2e of 3e verdieping. Dan kunt u er ook voor kiezen om het kozijn in te meten vanaf de binnenzijde. U meet dan het kozijn vanuit binnen op en rekent er aan elke kant 2 cm bij op. Op deze manier krijgt u een globale indicatie van de maatvoering van het kozijn. 

Een andere optie is een vergelijkbaar kozijn, waar u wel de buitenzijde kunt meten te gebruiken als een indicatie. U meet de buitenzijde van dat kozijn in en meet vervolgens de breedte van het glas. Het verschil wat hieruit komt telt u op bij de binnenmaten van het vaste kozijn op de 2e of 3e verdieping.

Hoe meet ik deuren op voor een offerte?

Een prijsindicatie voor een kunststof deur richt u zelf eenvoudig in.

Kunststof voordeuren: u meet de buitenmaat van muur tot muur in mm voor de lengte en de breedte. Dit noteert u bij de afmetingen in het offerte proces.

Kunststof achterdeur: een kunststof achterdeur meet u gemakkelijk zelf van muur tot muur vanaf de buitenkant van de woning. De hoogte en breedte meet u in millimeters en noteert u op de website.

Kunststof openslaande deuren: de buitenzijde van het huidige kozijn meet u ook van muur tot muur. De afmetingen noteert u in de breedte en hoogte. Dit noteert op de website in millimeters.

Inmeten door een HEPRO adviseur

Twijfelt u toch of de afmetingen wel juist zijn? Op het moment dat u akkoord geeft op een HEPRO offerte, komt er altijd een inmeetadviseur bij u thuis langs om de correcte afmetingen op te nemen. Daarna worden uw kunststof kozijnen en deuren geproduceerd.

Wist u dat: HEPRO een eigen fabriek heeft waar uw kunststof kozijnen geproduceerd worden?

Mocht u zich een aantal millimeter of centimeter verrekend hebben dan heeft dit waarschijnlijk geen invloed op de prijs van uw offerte! Op het moment dat u een vrijblijvende offerte aanvraagt via de website kunt u er voor kiezen om de montage door ons te laten uitvoeren. HEPRO beschikt over een eigen montageteam, werkzaam in alle provincies van het land. Wij komen graag bij u op locatie!

Showroom offerte | wat mee te nemen

Bent u van plan om de showroom te bezoeken en wenst u ook om een prijsindicatie te ontvangen? Dit is mogelijk! HEPRO adviseert u dan wel om voorbereid langs te komen.

  • Maak een afspraak! Naast de reguliere openingstijden kunnen wij een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zo zorgen we ervoor dat de adviseur alle tijd voor u heeft
  • Neem foto's van uw woning mee. De adviseur krijgt zo een goed beeld van uw huis en kan gemakkelijker beoordelen wat de mogelijkheden zijn.
  • Neem de inmeet afmetingen mee. Zo kunt u gelijk een prijsindicatie ontvangen!

Vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!