Kunststof kozijnen inmeten

Een belangrijk onderdeel van het plaatsen van de kunststof kozijnen is het inmeten. Nadat uw opdracht is bevestigd komt één van onze experts bij u langs om de juiste afmetingen op te registreren. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring en doen dit met uiterste precisie. Naast het kunststof kozijnen inmeten zullen onze vakmensen ook andere zaken bekijken die belangrijk zijn, zoals de draairichting van uw ramen. Op basis hiervan zullen er werktekeningen gemaakt worden en kunnen onze specialisten aan de slag!

kunststof kozijnen inmeten

 

Kunststof kozijnen inmeten werkwijze

Ondanks de ruime ervaring van onze vakmensen is geen enkele klus een routine karwei. De werkwijze voor het inmeten van kunststof kozijnen is zeer accuraat. Allereerst zullen de breedte en de hoogte opgemeten worden. Dit heet verticaal en horizontaal inmeten. Daarnaast wordt er gekeken of er geen aanslag aanwezig is. Heeft u vragen over onze werkwijze voor het inmeten van kunststof kozijnen? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Zij kunnen u van alle informatie voorzien!

Kunststof kozijnen inmeten door HEPRO

Het vaststellen van de juiste afmetingen moet op een uiterst precisie wijze gebeuren. Daarom is het verstandig om uw kunststof kozijnen te laten inmeten door HEPRO. Naast het plaatsen van kozijnen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor kunststof deuren. Bespaar op energie en onderhoud met de kunststof producten van HEPRO. De kunststof kozijnen prijzen kunt u eenvoudig online berekenen met onze tool. Vervolgens kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Laat uw kunststof kozijnen inmeten door HEPRO en wij zorgen voor een professionele afhandeling van de montage!