• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd
 • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
 • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Kunststof kozijnen plaatsen

 

Wilt u uw woning isoleren? Het energielabel van uw woning verbeteren en uw woning extra weren tegen inbraak? Laat dan kunststof kozijnen monteren door de vakmensen van HEPRO!

Kunststof kozijnen monteren

Kunststof kozijnen monteren kunt u laten doen door de vakkundige monteurs van HEPRO. Wij hebben een eigen team met monteurs die graag de door u aangeschafte kunststof kozijnen bij u op locatie monteert. De monteurs zijn gecertificeerd en worden jaarlijkse gecontroleerd op hun vaardigheden. Waar u ook woont in Nederland, wij kunnen bij u komen monteren want HEPRO monteert in alle provincies.

Wilt u liever zelf monteren of heeft u een bevriende montage partner? Dat kan en mag natuurlijk ook. Wij kunnen u adviseuren over de manier van monteren en u kunt eenvoudig alle bijmaterialen voor de kunststof kozijnen montage bij ons bestellen. Bekijk hier alle bouwmaterialen > die u gebruikt bij de montage.

 

Werkwijze montage kunststof kozijnen

Bent u benieuwd naar de werkwijze van de montage van kunststof kozijnen? HEPRO heeft alle stappen voor u op een rijtje gezet! In de ochtend kunt u de monteurs verwachten tussen 07:30 en 08:30 uur. De monteurs nemen van te voren samen met u de dag door. Vervolgens:

 • het kozijn wordt nagemeten voordat het geplaatst wordt
 • de monteurs plakken de vloer voor u af, zodat u geen beschadigingen krijgt aan uw vloer
 • het oude kozijn worden gedemonteerd
 • er wordt gecontroleerd of de spouwlatten nog goed zijn  
 • het kozijn wordt rondom schoongemaakt  
 • het stelkozijn wordt gemonteerd
 • daarna wordt het kunststof kozijn gemonteerd
 • hierna wordt het glas geplaatst en eventueel inclusief het afhangen van eventuele draaiende delen  
 • de binnen afwerking wordt geplaatst
 • tot slot worden de werkzaamheden doorgenomen met de met u en het opleverrapport ingevuld

Aan het einde van de dag gaan de monteurs weer richting huis en heeft HEPRO een tevreden klant! Want ‘Huizen worden pas echt gelukkig met kunststof kozijnen van HEPRO.’

Kunststof kozijnen vervangen

Kunststof kozijnen vervangen kunt u laten doen door HEPRO. Twijfelt u tussen houten of kunststof kozijnen? Maak de keuze voor kunststof kozijnen want dit is 38% goedkoper in aanschaf en onderhoud en brengt een hoop voordelen met zich mee. Door te kiezen voor kunststof kozijnen investeert u in de toekomst en verbetert u het wooncomfort van uw huis! De voordelen van kunststof kozijnen zijn; onderhoudsarm, geluiddempend, top isolerend, inbraakwerend en er is subsidie mogelijk.

Wist u dat u al subsidie ontvangt bij minimaal 8 m2 aan isolerende maatregelen!

Daarnaast is de kunststof kozijnen branche al zo ver ontwikkelt dat kunststof haast niet meer van hout te onderscheiden is. U kunt er namelijk voor kiezen om een houtnerf structuur op het kunststof kozijn te laten zetten. Dit geeft het kozijn een houtlook, u creëert de voordelen van kunststof en heeft de uitstraling van hout. Kunststof kozijnen zelf monteren

Kunststof kozijnen zelf monteren

Behoort ook tot de mogelijkheden bij HEPRO! HEPRO heeft voor u een montage set samengesteld zodat u makkelijk zelf aan de slag kan. Het montagemateriaal kunt u bestellen via onze website. Benieuwd hoe u zelf kunt monteren?

 

Kunststof kozijnen berekenen

Kunststof kozijnen berekenen kunt u makkelijk en snel via de website van HEPRO. De onlinerekentool helpt u om snel een prijsindicatie te ontvangen. U vult namelijk zelf het model, afmetingen, kleur en uitvoering in en ziet zo gelijk de prijs! Wilt u een prijs met montage ontvangen? Vraag dan na het invullen van uw gegevens een vrijblijvende online offerte aan! U ontvangt al binnen 48 uur een online offerte met montageprijs.

Heeft u liever een adviseur op bezoek? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. De adviseur maakt voor u op locatie een offerte en bespreekt met u wat er mogelijk is bij uw woning! Vraag een vrijblijvende afspraak aan bij onze klantenservice. Ontvangt u meerdere offertes? Vergeet dan niet om uw offertes te vergelijken!

Recent door u bekeken