Kunststof terrasdeuren

Uw woning krijgt meer ruimte en licht met kunststof terrasdeuren naar uw tuin. Geniet van de zon die naar binnen schijnt en het uitzicht op al dat groen. Bij HEPRO vindt u verschillende opties voor uw terrasdeuren zoals deuren met een borstwering en deuren met zijramen voor extra lichtinval. Heeft u een andere vorm van kunststof terrasdeuren voor ogen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van HEPRO. Omdat wij de kunststof deuren zelf samenstellen, is er veel mogelijk!

Kunststof terrasdeuren prijzen

Bij de verschillende producten van HEPRO zijn duidelijk kunststof terrasdeuren prijzen aangegeven. U kunt daarnaast kiezen voor verschillende types kunststof profielen:

  • HEPRO Basic: deze deur is voorzien van HR++ dubbel glas met een isolerende werking. De terrasdeur heeft een vergrendeling op drie punten en werkt daarmee inbraakwerend.

  • HEPRO Standard: deze deur isoleert 16% beter dan de HEPRO Basic versie. Het deurprofiel is voorzien van een sterke Thermofibra® kern en HR++ dubbel glas.

  • HEPRO Comfort: met deze deur gaat u voor de betere isolatie; de deur houdt 32% meer warmte binnen dan de HEPRO Basic. Dit wordt bereikt door een combinatie van de Thermofibra® kern en driedubbel HR++ glas. De Standard en de Comfort zijn beiden op vijf punten vergrendeld.

Kijk voor meer informatie over de verschillende soorten deurprofielen eens bij onze kunststof kozijnen. De kunststof terrasdeuren prijzen hangen onder andere af van welk type deur u kiest.

Kunststof openslaande terrasdeuren

Bij HEPRO vindt u verschillende kunststof openslaande terrasdeuren. Wij hebben deuren met een deurhendel in het midden maar ook boven. Zo kunt u de deur normaal openen en van boven open zetten. U heeft de keuze voor terrasdeuren die naar binnen of naar buiten toe openen. De eerste optie is aantrekkelijk omdat de deuren redelijk schoon blijven van de binnenkant. De andere optie geeft u binnenshuis meer ruimte.

Welke kunststof openslaande terrasdeuren u ook kiest, ze zijn eenvoudig te onderhouden. U hoeft ze niet te schilderen zoals bij houten deuren. Het kunststof materiaal blijft mooi door de deuren schoon te houden met een normaal sopje en een spons. Gebruik hiervoor geen schuurmiddel of schuursponzen, dit zou de terrasdeuren kunnen beschadigen.

Kunststof terrasdeuren bij HEPRO

Maak uw keuze en bereken direct de prijs van de kunststof terrasdeuren online bij HEPRO. Dit is geheel vrijblijvend. In de offerte kunt u ervoor kiezen om de deuren te laten plaatsen door de vaklui van HEPRO. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij staan graag voor u klaar!

U kunt voor de kunststof terrasdeuren ook bij HEPRO langskomen. Wij hebben showrooms in Zuidbroek en Hillegom, waar u de verschillende producten kunt bekijken. U kunt ook terrasdeuren laten monteren in bijvoorbeeld Amsterdam, elke plaats in Nederland is mogelijk. Al onze kunststof deuren zijn KOMO en SKG gecertificeerd. Dit verzekert u van de beste kwaliteit!