• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd (kunststof)
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Kunststof kozijnen, het voordeligst in aanschaf en onderhoud!

Uit onderzoek is gebleken dat kunststof kozijnen het voordeligst zijn!

Door VKG is recentelijk onderzoek gedaan, naar de aanschaf- en onderhoudskosten van kozijnen van kunststof, aluminium, hout en passief kozijnen van hout. Om een zuiver beeld te krijgen is men uitgegaan van de meest gangbare woningtypes en zijn de kozijnen van gelijkwaardige kwaliteit. Onderstaand ziet u de woningtypes die zijn meegenomen in het onderzoek.

Magnifiek nieuws! Uit het onderzoek is gebleken, dat bij alle type woningen de aanschaf- én onderhoudskosten van kunststof kozijnen het laagst is. U kunt het volledige VKG-rapport inzien, wanneer u nieuwsgierig bent geworden naar de exacte kosten per woningtype en materiaalkeuze. 

Kunststof kozijnen 38% goedkoper in aanschaf & onderhoud

De kosten die in het onderstaande overzicht staan vermeldt, zijn de kosten per m2 per jaar en zijn berekend over een periode van 30 jaar. Misschien zit u zelf al te rekenen, de kosten van aanschaf én onderhoud van kunststof kozijnen zijn maar liefst 38% lager dan de aanschaf en het onderhoud van het houten kozijn voorzien van een dekkende verf.

HEPRO

Aluminium kozijnen staan verdiend op de 2de plaats

Gaat uw voorkeur uit naar de strakke en stijlvolle uitstraling van aluminium kozijnen, dan bent u ook daarvoor bij ons aan het goede adres. In het najaar van 2021 begint HEPRO met de levering van DECALU aluminium kozijnen. Dat de aanschaf én het onderhoud van het aluminium kozijn op de 2de plaats staat verbaast ons niets. Onze adviseurs vertellen u er graag alles over! Wilt u meer weten over Decalu aluminium kozijnen? Lees u dan alvast in via onze website.

Betaalbare kunststof kozijnen met VKG-keurmerk

Wanneer u gaat investeren in uw woning of bedrijfspand, dan kiest u voor kwaliteit. En als er aan de kwaliteit ook een keurmerk vastzit, dan ligt de keuze waarschijnlijk voor de hand. Uw huis wordt gelukkig van HEPRO kunststof kozijnen. Met de feiten over de kosten (over een periode van 30 jaar) op tafel, wordt voor u de keuze hopelijk iets makkelijker. Bent u geïnteresseerd in de voordeligste kozijnen? Onze adviseurs komen graag bij u thuis voor een persoonlijk advies. Kiest u voor HEPRO, dan kiest u ook voor het VKG keurmerk!