• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Zwarte kunststof kozijnen

Zwarte kunststof kozijnen zijn de trend van 2023 en geven uw huis een industriële of minimalistische look. Bij HEPRO kunststof kozijnen krijgen we steeds vaker het verzoek om zwarte kozijnen te ontwikkelen. De zwarte kunststof kozijnen worden zowel in nieuwbouw als traditionele (ver)bouw toegepast. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze adviseurs.

HEPRO levert kunststof kozijnen door heel Nederland, of u nu in het hoge noorden of het uiterste zuiden woont. Alles binnen HEPRO is erop gericht om een kwalitatief hoogwaardig kunststof product te leveren. De beste kunststof materialen van Deceuninck worden geselecteerd voor de productie en gebruikt voor het ontwikkelen van uw nieuwe zwarte kunststof kozijnen.

Bent u op zoek naar zwarte kozijnen? Maar twijfelt u over kunststof? Dan kunt u ook kiezen voor zwarte aluminium kozijnen.

Zwarte kunststof kozijnen, De trend van 2023!

Zeker in het afgelopen jaar en anno 2023 zien we de vraag naar zwarte kunststof kozijnen drastisch toenemen. De unieke uitstraling van zwarte kunststof kozijnen is een trend die we tevens veel in woontijdschriften, Instagram en op Pinterest terug zien. Het contrasterend effect van de zwarte kozijnen geeft uw huis een extra dementie waar zowel zakelijke projecten en architecten en particulieren naar op zoek zijn. Bij de aanschaf van zwarte kunststof kozijnen wordt er vaak eerst gedacht aan zwarte stalen kozijnen en deuren. Echter is de isolatiewaarde van stalen kozijnen zeer laag. Waardoor men al snel de keuze maakt voor kunststof kozijnen. HEPRO kan u drie verschillende uitvoeringen aanbieden waarbij de isolatiewaarde tot wel drie keer hoger ligt dan een stalen constructie. Een ander groot voordeel is dat kunststof: inbraakwerend, onderhoudsarm en duurzaam is. En dat alles ook nog eens tegen kunststof prijzen.

Tip: Wilt u alleen zwarte kunststof kozijnen aan de buitenkant van uw woning? Dit kan met kunststof kozijnen! We kunnen de buitenkant van uw kozijn de donkere uitstraling geven, terwijl de binnenkant een lichter kleur naar keuze krijgt.

Wat zijn de nadelen van zwarte kunststof kozijnen?

Veel kunststof kozijnen fabrikanten raden de keuze van zwarte kunststof kozijnen af. Dit vanwege de warmte die zwarte kunststof kozijnen aantrekken. Hierdoor is de kans op “werking” vele malen groter dan bij lichte kleuren. Echter is dit Bij HEPRO geen enkel probleem!

In onze fabriek worden de profielen van Deceuninck gebruikt. Deze profielen zijn geschikt om bij donkere kleuren als zwart en antraciet extra te verstevigen met een stalen constructie. Tenslotte worden de kunststof kozijnen rondom afgedicht met dubbele rubbers zodat speling die eventueel ontstaat opgevangen wordt. Met deze unieke technologie is het daarom mogelijk om uw nieuwe zwarte kunststof kozijnen te ontwikkelen.

Mat zwarte kunststof kozijnen

Twijfelt u nog over de zwarte kunststof kozijnen omdat u verwacht dat de kozijnen een “plastic” uitstraling hebben? Dan hebben we de oplossing voor u! Met ColorTop® creëert u het matte effect die zo goed past bij donkere kozijnen. Colortop® is tevens beschikbaar voor kunststof deuren waardoor u eenvoudig een unieke woonstijl creëert.

Zwarte kunststof kozijnen onderhouden

Het onderhouden van zwarte kunststof kozijnen is eenvoudig. Een periodieke schoonmaakbeurt is vaak al voldoende. U kunt de zwarte kunststof kozijnen tegelijk reinigen met het wassen van de ramen. Hiervoor gebruikt u hetzelfde schoonmaakmiddel waarmee u de ramen reinigt. Gebruik altijd een doek of spons. Het gebruik van schuursponsen of agressieve schoonmaakmiddelen op kunststof raden wij sterk af, in verband met het schurende effect.

Heeft u vragen over het plaatsen van zwarte kunststof kozijnen? Neem contact met ons op. We nodigen u graag uit in onze showroom of een van onze adviseurs komen vrijblijvend bij u langs!