Leveringen

Voor al uw vragen wat beterft het leveren van uw producten. Mocht u nu een andere vraag hebben als de vragen die op de lijst staan, neem  dan gerust contact met ons op. Één van onze medewerkers helpt u graag!

De levertijd hangt af van verschillende factoren. Welke kleur kunststof kozijn kiest u? Welk model kunststof kozijn kiest u? Kiest u voor een kunststof voordeur? Als de kunststof kozijnen ook gemonteerd moeten worden is de levertijd afhankelijk van onze montageplanning. Neem contact met ons op voor exacte levertijden indien u een spoedbestelling heeft. Ons team zal proberen aan uw wensen te voldoen.

Ja, als u dat bij uw bestelling aangeeft zullen wij zorgen dat er iemand van transport en logistiek contact met u opneemt hoe en wanneer u uw kunststof kozijnen het beste op kan komen halen.

Bij uw levering doen wij standaard een setje glasblokjes om uw glas en kozijnen op te vullen. Als u er graag een montageset bij wil hebben, wat bestaat uit montageschroeven, een rol compriband en een bus pur, dient u dit bij u bestelling aan te geven.

Nee, wij leveren het glas met glaslatten en glasblokjes apart mee.

Het beste is om de glasplaten rechtop te vervoeren, dus ons advies is om daar aan te denken als u uw bestelling op komt halen.