Algemene informatie

Hieronder vindt u de meestgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op: 085 112 2007

  • De lage prijs. Kunststof kozijnen zijn gemiddeld 38% goedkoper in aanschaf en onderhoud dan houten kozijnen.
  • Het hoge isolatievermogen. U heeft bij HEPRO de keuze uit 3 uitvoeringen Basic, Standard & Comfort.
  • Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm
  • En hebben lange levensduur.

Het KOMO-keurmerk is een kwaliteitsverklaring. Als kozijnen gecertificeerd zijn met het KOMO keurmerk dan voldoen deze kozijnen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Het Ministerie van VROM ziet de KOMO-kwaliteitsverklaring als bewijs dat aan de Nederlandse regelgeving is voldaan.

Het KOMO-keurmerk bestaat al meer dan 50 jaar en toetst de prestaties van allerlei bouwkundige producten, zoals bouwproducten, bouwelementen en bouwsystemen. KOMO hanteert objectieve maatstaven bij het controleren van de kozijnen. De controle van de producten wordt door KOMO aangewezen gespecialiseerde bedrijven gedaan. Een voorbeeld van een dergelijk gespecialiseerd bedrijf is SKG-IKOB.

Op www.komo.nl kunt u controleren of een bedrijf gecertificeerd is door op de bedrijfsnaam te zoeken via het veldje "Uw zoekopdracht", rechtsbovenin de pagina.

 

Natuurlijk komen wij bij u langs om uw kozijnen definitief in te meten na opdracht. Één van onze ervaren technische medewerkers zal samen met u de draairichtingen bepalen en eventuele wijzigingen met u doornemen voordat de opdracht in productie gaat.

HEPRO levert kunststof kozijnen in 215 RAL kleuren d.m.v. ColorTop®.

ColorTop® is de nieuwste technologie op het gebied van kleuren. Het is een matte korrelige structuur die ervoor zorgt dat een kunststof kozijn er niet ‘plastic’ uitziet.