• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Start met isoleren en verhoog uw woningwaarde! HEPRO adviseert.

Leestijd: 5 minuten

Bent u van plan om uw woning te verkopen of wilt u investeren in uw huidige woning? De woningwaarde kunt u verhogen door het huis te isoleren. U verhoogt dan ook meteen de wooncomfort van uw huis! Naast het kiezen voor vloer- of dakisolatie, kunt u uw woning ook verduurzamen met kunststof- of aluminium kozijnen. HEPRO legt u graag uit hoe uw woning meer waarde krijgt in de markt!

Waarom ga ik mijn woning isoleren?

Er zijn meerdere redenen waarom HEPRO u adviseert om te starten met het isoleren van uw woning. Op het moment dat u start met isoleren investeert u in het heden van uw woning en dat is altijd positief voor de toekomst. Het besparen van energie is vandaag de dag niet meer weg te denken na het stijgen van de huidige energieprijzen en daarnaast neemt uw woningwaarde ook nog eens toe!

‘Energiewacht geeft aan dat de verkoopwaarde van de woning gemiddeld met 2% stijgt als u start met isoleren!’

HEPRO heeft de voordelen van isoleren voor u op een rijtje gezet: 

  • lagere energierekening
  • warmer in huis tijdens de koude winterdag
  • beter leefklimaat (denk aan een koelere woning in de zomer)
  • verhogen van de woningwaarde
  • verbeteren van uw energielabel

Energielabel van uw woning zorgt voor een hogere verkoopprijs

Wist u dat: het energielabel van uw woning 10 jaar geldig is? Op het moment dat u een woning koopt of verkoopt heeft u een energielabel nodig. Het label geeft aan hoe goed uw woning is geïsoleerd en wat u nog kunt doen om dit label te verbeteren.

                                       

Sinds 2015 is het verplicht om bij de verkoop, verhuur en oplevering van een woning een definitief energielabel te hebben. Een Energielabel kunt u aanvragen bij een energieadviseur. De energieadviseur komt bij u woning langs om de kenmerken van uw woning vast te stellen. Vervolgens wordt het energielabel geregistreerd en ontvangt u hier een pfd-bestand van via de email. Zo heeft u direct inzicht van wat u allemaal kunt doen om uw woning te isoleren en uw energielabel te verhogen naar A. 

Hoe ga ik mijn woning isoleren?

Het isoleren van uw woning kunt u op verschillende manieren laten uitvoeren. Denkt u aan het isoleren van het dak, de vloer of de muren. Isoleren van het glas en het vervangen van de kozijnen zijn ook een uitstekende manier van isolatie. Daarnaast kunt u verduurzamen door te kiezen voor zonnepanelen of een warmte pomp.

Wist u dat: woonbewust meldt dat onderzoek laat zien dat een woning met een A-label ruim €12.000,- meer opbrengt dan een vergelijkbare woning met een D-label? Isoleren van uw woning loont dus wel degelijk!

Door te beginnen met isoleren kunt u stapje voor stapje uw woning energiezuinig maken en uw energielabel verbeter naar een A-label. Daarnaast heeft u waarschijnlijk nog recht op subsidie als u ervoor kiest om 2 energiebesparende maatregelen te laten uitvoeren. De ISDE-regeling geeft u tot wel €100 per m2 subsidie op Comfort kunststof kozijnen van HEPRO!

Uitvoeringen kunststof en aluminium kozijnen van HEPRO!

Bij HEPRO heeft u de keuze uit 3 kunststof kozijnen uitvoeringen en 2 aluminium kozijnen uitvoeringen. De kunststof kozijnen zijn leverbaar in de uitvoeringen Basic, Standard en Comfort. De Basic uitvoering volstaat voor minimale isolatie en is voorzien van dubbele beglazing met een aluminium afstandshouder. Een 16% hogere isolatiewaarde boekt u door te kiezen voor de Standard uitvoering voorzien van HR++ glas met een Warm Edge spacer. De Uw-waarde is de waarde van het glas en kozijn en is bij de Standard uitvoering 1.17 W/m2K. Hoe lager de Uw-waarde hoe beter een kozijn isoleert! Wenst u een nog hogere isolatie? Dan adviseert HEPRO u om te kiezen voor de Comfort uitvoering. De Uw-waarde van dit kozijn is 0,82 /m2K en is voorzien van 42 mm dik triple beglazing met Warm Edge Spacer.

Zoekt u aluminium? Dan heeft u de keuze uit de uitvoeringen Decalu en Decalu+. Decalu bestaat uit dubbele beglazing met Argon gas. Decalu+ is voorzien van 42 mm triple beglazing met een Warm Edge Spacer en is voorzien van een ThermoFibra® versterking. Dit houdt in dat het kozijn wel een isolatiewaarde van 0,9 W/m2K bereikt, dit is uitermate goed!

                  

Stijging van de woningwaarde met kunststof- of aluminium kozijnen

Verduurzamen van uw woning is mogelijk met de kunststof- en aluminium kozijnen van HEPRO! U kunt bij ons ook terecht voor terrasdeuren, voordeuren of een schuifpui. Denkt u eraan om uw voordeur te vervangen? Uw voordeur is het visitekaartje van de woning en het is dus aan te raden om hier een eyecather van te maken! U verhoogt de waarde van uw woning ook door bijvoorbeeld te kiezen voor een schuifpui in uw woonkamer of keuken. U maakt de ruimte een geheel met de tuin en isoleert ook nog eens waardoor de waarde van de woning stijgt!

HEPRO TIP: de waarde verhoging van uw woning hangt natuurlijk af van de hoeveelheid isolatiemaatregelen u laat uitvoeren. De vuistregel is dat u kunt rekenen op een waarde verhoging van uw woning van 75% tot 100% op de geïnvesteerde kosten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het isoleren van uw woning met kunststof of aluminium kozijnen? Neem dan eens een kijkje op onze website en bereken eenvoudig de prijzen of vraag een vrijblijvend advies gesprek aan bij een van onze adviseurs.