• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

HEPRO kunststof en aluminium kozijnen

In het voorjaar van 2021 zal HEPRO niet alleen kunststof kozijnen aanbieden maar er vindt tevens ook een uitbreiding plaats naar aluminium kozijnen. De naam HEPRO verandert in HEPRO kunststof & aluminium kozijnen. HEPRO is de eerste leverancier in Nederland die het aluminium profiel van Deceunink gaat verkopen.

Aluminium kozijnen

HEPRO kiest voor aluminium profielen van Deceuninck. ‘Deceuninck gelooft sterk in een hybride toekomst waarin aluminium en kunststof een hoofdrol rol spelen. Hoe? Door het beste van beide te combineren in één toepassing.’  Dit aluminium product is identiek in de markt en geeft sfeer aan uw duurzame woning. De uitstraling is modern en strak. Wat zijn voordelen van aluminium kozijnen?

  • Isolatie en veiligheid 
  • RAL - kleuren
  • Onderhoud 

Wat verandert er?

U als klant krijgt de keuze om te kiezen voor kunststof kozijnen of aluminium kozijnen. Binnenkort kunt u ook aluminium kozijnen via de website aanvragen. U kunt t.z.t. de showroom in Zuidbroek of Hillegom bezoeken om aluminium kozijnen te bekijken. Uiteraard kunt u een afspraak met een van onze adviseurs maken.

Zij heten u van harte welkom. HEPRO breidt uit en verandert het logo! En dit brengt natuurlijk aanpassingen binnen het hele bedrijf met zich mee. Nieuwe bedrijfskleding, werkbussen, optimaliseren van de website en alle algemene communicatie.  Een hele klus maar met een mooi eindresultaat.

Isolatie en veiligheid aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen hebben een uitstekende isolatiewaarde, het glas heeft een UG-waarde van 1,1 tot 0,5. Dit betekent dat thermische isolatie maar ook geluidsisolatie hiermee worden gegarandeerd. Aluminium kozijnen zijn tevens 100% recyclebaar.

De aluminium kozijnen van HEPRO voldoen aan het SKG Keurmerk. U bent verzekerd van top kwaliteit hang en sluitwerk, uw woning is inbraak werend en veilig.

Wist u dat: een inbraak poging meestal na 30 seconden wordt gestaakt door de inbreker.

Kleuren voor aluminium kozijnen

HEPRO breidt uit met aluminium kozijnen om u als klant meer keuze te geven. Uniek aan dit product is dat u een ruime keuze heeft aan kleuren en dat u het kunt combineren met kunststof. De kleur van uw kozijnen is alles bepalend voor de uitstraling van uw woning en HEPRO biedt u graag deze keuze.  
Wilt u graag aluminium en kunststof met elkaar combineren? Dan kunt u kiezen uit onderstaande RAL kleuren. 

Wist u dat: alleen aluminium kozijnen in 16 RAL-kleuren verkrijgbaar zijn, van beton grijs tot antracietgrijs.

Door middel van ColorTop heeft u keuze uit alle RAL kleuren, dit kan wanneer u kiest voor alleen kunststof of aluminium kozijnen. Kies uw eigen stijl! Landelijk, modern of eigentijds, alles kan in deze moderne samenleving.

Onderhoud voor aluminium kozijnen

Een ander voordeel van aluminium kozijnen is dat het onderhoudsvriendelijk is. In een landelijke omgeving hoeft u maar 2 keer per jaar te reinigen. Woont u in de stad, dan adviseren wij om het eens per kwartaal te reinigen. U kunt de kozijnen al reinigen met een eenvoudig huishoud sopje. Verven en schuren is vanaf nu verleden tijd. U bent gegarandeerd van een lange levensduur van uw kunststof kozijnen! HEPRO hecht waarde aan de kwaliteit en onderhoud van uw kozijnen.

HEPRO