• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Ontvang nu 10% korting op kunststof kozijnen, deuren & schuifpuien!

Uitbreiding HEPRO op De Gouden Driehoek

Omdat we willen blijven innoveren wordt het hoofdkantoor en de fabriek in Zuidbroek uitgebreid. Daarnaast is ook onze naam ‘uitgebreid’. Vanaf heden heten wij HEPRO kunststof & aluminium kozijnen.

Onlangs heeft HEPRO de entreekavel gekocht op het bedrijventerrein De Gouden Driehoek te Zuidbroek (Groningen). Het bedrijventerrein bevindt zich op slechts 15 minuutjes autorijden vanaf de stad Groningen en ligt direct aan de A7 en N33. Achter de ontwikkeling van De Gouden Driehoek staat een krachtige samenwerking. Bedrijven uit verschillende sectoren kunnen zich hier vestigen, doorgroeien en innoveren. Inmiddels zijn ruim tachtig bedrijven gehuisvest op het bedrijvenpark De Gouden Driehoek.

Entreekavel - De Gouden Driehoek

De entreekavel van 6212m2 is het westelijke startpunt van zichtlocaties op de Gouden Driehoek. Op deze prachtige A locatie, tussen de A7 en de toegang tot het bedrijvenpark, gaan we onze nieuwe showroom/kantoor met expeditie realiseren.

HEPRO

Het bouwen van een nieuw pand brengt opnieuw een verhuizing met zich mee. Dit organiseren wij graag, zodat wij u straks kunnen ontvangen en adviseren in onze vernieuwde- moderne- en inspirerende showroom. Met onze aanstaande uitbreiding kunnen wij u straks nog beter bedienen.

Want behalve de productie van kunststof kozijnen gaan wij ook aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien fabriceren. Deze aluminium producten kunt u straks ook in onze vernieuwde showroom bekijken.

Naast de bouw van de showroom, zal tevens onze expeditie verhuizen. Onze expeditie krijgt meer ruimte, waardoor wij efficiënter kunnen gaan werken en leveren. Dit natuurlijk ook met in het achterhoofd de productie van aluminium kozijnen.

HEPRO kunststof - én aluminium kozijnen

U leest het goed. Kunststof- én aluminium kozijnen! Sinds de oprichting van HEPRO kunststof kozijnen in 1998, zijn velen u voor gegaan voor de levering en/of montage van topkwaliteit op maat gemaakte kunststof kozijnen, kunststof deuren en schuifpuien voorzien van het VKG keurmerk

Wij zijn verheugd u te kunnen berichten, dat wij in het najaar van 2021 gaan starten met de verkoop van Decalu aluminium kozijnen.

Wist u dat: de eerste Decalu goudkleurige kozijnen van HEPRO inmiddels zijn geleverd voor het appartementencomplex ‘Karaat’ in Groningen.

De opvallende gouden kleur van de aluminium kozijnen zal het gebouw een bijzondere en luxe uitstraling geven. In de 2de helft van dit jaar, kunt u dit met uw eigen ogen gaan aanschouwen. Vanzelfsprekend kunt u deze goudkleurige kozijnen, in onze bestaande en toekomstige showroom komen bekijken.

Wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden van ons nieuwbouwproject. Kijk dan regelmatig op onze nieuwspagina en Facebook.