• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd (kunststof)
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Jubileumjaar v.v. Hoogezand | 1e & 2e team kampioen in de eerste klasse van de KNVB!

Niet een maar twee overwinningen voor v.v. Hoogezand!

Het was een gekoesterde wens binnen v.v. Hoogezand om kampioen te worden in het 100 jarige jubileumjaar. Op 4 juli 2022 bestaat de club van Rood- Zwart 100 jaar en wat is er nu mooier dan het jubileumfeest af te sluiten met een kampioenschap. En dat is gelukt! Niet een maar zelfs twee kampioenen is v.v. Hoogezand rijker! 

Op de foto: Germail Beck, trainer van Hoogezand-1  en Rachid Abba, trainer van Hoogezand-2

Ook het tweede team werd kampioen in de eerste klasse KNVB!

Hoogezand-2 beschikt over een jong en dynamisch team, die het doel regelmatig wist te vinden tijdens deze competitie. Hoogezand-2 ontving thuis, op sportpark de Kalkwijck, de Friezen uit Oldeholtpade-2. Hoogezand stond tijdens deze wedstrijd erg sterk en haalde overwinning binnen met 6-2.

HEPRO

100 jarig bestaan v.v. Hoogezand jubileum shirt

Op 4 juli 2022 bestaat v.v. Hoogezand 100 jaar! Een enorme prestatie en dat wordt uitgebreid gevierd tijdens de jubileumweek van zaterdag 2 juli t/m zaterdag 9 juli 2022. Tijdens het 100 jarig bestaan worden ook alle spelende leden van de club voorzien van een nieuw jubileum shirt, mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsoren HEPRO & Portenda!

 

HEPRO

Feestweek 100 jarig bestaan v.v. Hoogezand

Op zaterdag 2 juli wordt er afgetrapt met een wedstrijd van v.v. Hoogezand tegen FC Emmen. Tijdens de feestweek zijn er elke dag verschillende activiteiten gepland. Op zaterdag 9 juli zal er een receptie worden georganiseerd vind er een reünie plaats. Avonds wordt er het 100 jarig bestaan uitgebreid gevierd met een feestavond vol live muziek. Onderstaand het volledige programma. Vragen over het 100 jarige jubileum? Bezoek de website van v.v. Hoogezand

HEPRO