• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Goudkleurige HEPRO kozijnen in appartementencomplex Karaat

Het appartementencomplex Karaat is ontworpen door VDP Architecten uit Groningen. Het gebouw wordt voorzien van donkere- en lichtbruine stenen met levensechte goudkleurige HEPRO kozijnen.

Een uniek gebouw waar het verleden van de wijk wordt vertaald in een modern en duurzaam jasje. Vanaf de kade gezien vormt het appartementengebouw tevens de nieuwe entree naar de Oosterparkbuurt.

De goudkleurige aluminium kozijnen van HEPRO zijn een moderne verwijzing naar de gele kozijnen van de authentieke woningen in de naburige Oosterparkwijk, aan de achterzijde van het gebouw. Maar ook het industriële verleden van de plek wordt herdacht door het gebruik van onder andere donkere stenen.

GOUDKLEURIGE ALUMINIUM KOZIJNEN – EEN UNICUM IN DE MARKT

Een uniek project voor de stad Groningen en een uniek project voor HEPRO, aldus Mark Vreugdenhil operationeel manager bij HEPRO. Hij is trots en kijkt met veel enthousiasme naar het eerste aluminium project van HEPRO. “De opvallende kleur geeft het gebouw enorm veel karakter. Samen met onze profiel leverancier Deceuninck hebben we de afgelopen maanden enorm veel getest om de aluminium kozijnen deze kleur te kunnen geven met een levensecht resultaat als gevolg.” In totaal zal HEPRO maar liefst 644 kozijnen produceren voor het Karaat traject, deze zijn te zien vanaf maart 2021.

DUURZAAM WONEN AAN DE KADE

Het ontwerp voldoet aan de Groningse standaard voor nieuwbouw. Waardoor het complex uiteraard gasloos en duurzaam wordt gebouwd, wat resulteert in energiezuinige appartementen. De appartementen hebben een balkon of een groot dakterras waarbij er gebruik wordt gemaakt van aluminium kozijnen om buiten en binnen in elkaar te laten overvloeien. Tenslotte wordt door middel van een binnentuin, groene daken en groene verbindingsstraten ingezet op het bufferen van regenwater en fijnstof.

APPARTEMENTENCOMPLEX KARAAT ‘WONEN MET EEN GOUDEN RANDJE’

Karaat is het diamantje vlakbij het centrum van Groningen waar je nieuw en duurzaam kunt wonen. Met trots werkt HEPRO dan ook graag mee aan dit bijzondere project. De verkoop van de appartementen is inmiddels in volle gang en biedt plaats aan circa 77 huishoudens, zowel huur als koop, verdeeld over 10 woonlagen. Interesse in dit appartement? Neem contact op met Karaat.