• 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen productie - KOMO & SKG gecertificeerd
 • Kozijnen met montage - Volledige ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
 • 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Let op: Wij zijn met bouwvak vakantie van 1 augustus t/m 21 augustus 2022

Er gaat een wereld voor u open met de kunststof Plusline deuren van HEPRO!

Kunststof plusline deuren

Een nieuwe voordeur voor uw woning is een persoonlijke keuze waarbij het een goed idee is om te denken over de toekomst! Maakt u een duurzame keuze? Welke deur past bij uw woning? Welke kleur wil ik?
30-04-2021

Wat is er allemaal mogelijk bij een kunststof voordeur?

De kunststof voordeuren van HEPRO zijn leverbaar in vele modellen, kleuren en afmetingen waardoor u een keuze heeft uit een ruim assortiment. De plusline deuren van HEPRO kenmerken zich door de traditionele/klassieke uitstraling. Deze deuren zijn dan ook allemaal voorzien van een ornament of metalen rooster. 

               

              Dit is een ornament.

 

U heeft de keuze uit 16 modellen waarbij het glas ook naar eigen wens kan worden ingevuld. De kunststof voordeur wordt altijd geleverd inclusief kozijn en glas.

 

               

               Hier zit u een metalen rooster. 

Uit welke kleuren kan ik kiezen voor mijn kunststof voordeur?

De deuren zijn leverbaar in alle RAL-kleuren d.m.v. ColorTop®. Dit is een techniek waarbij een mat satijnen structuur met de kleur naar keuze wordt vermengd op het paneel. U heeft de keuze uit alle kleuren van de wereld! Monumentengroen, wijnrood, staalblauw of antraciet? Het is allemaal mogelijk met de ColorTop® techniek!

Uit welke modellen kan ik kiezen voor mijn kunststof voordeur?

U kunt kiezen uit een 24 mm paneel of de 42 mm paneel met UPRO42 Technology. Volstaat voor u een minimale energiebesparing maar wel een hoge isolatiewaarde? Dan kiest u voor het 24 mm paneel met 5 jaar garantie voorzien van HR++ glas, sierornamenten, buitenzijde 1.8 mm HPL houtnerf of gelakt en de binnenzijde 1.8 mm HPL gelakt.

Op zoek naar een hogere isolatiewaarde voor uw kunststof voordeur? Dan kiest u voor de Comfort uitvoering met UPRO42 Technology. De voordelen van deze uitvoering zijn:

 • triple beglazing
 • een buitenzijde 2.5 mm gelcoat gelakt of 3 mm HPL met houtnerf
 • voorzien van sierornamenten
 • een 42 mm paneel
 • voorzien van een 2mm aluminium gezette binnenbak

De Comfort uitvoering geeft u 10 jaar garantie op uw kunststof voordeur en VKG keurmerk zekerheid. 

Benieuwd naar alle modellen voor uw kunststof voordeur? U kunt hier de folder van onze kunststof voordeuren downloaden. 

Maar wat nou als ik een houtlook voor mijn deur wil?

Dit is zeker een optie binnen HEPRO! Wij werken met een houtnerf folies dat geplaatst wordt op het paneel, waar wij maar liefst 10 jaar garantie op geven. De kunststof voordeur krijgt zo een houtnerfstructuur. U behoudt de houtlook én ervaart de gemakken van kunststof! Tevens heeft u de keuze uit een ruime kleurencollectie!

 

 

Wat voor glas is er mogelijk in een kunststof voordeur?

Heeft u helder glas voor uw kunststof voordeur? Dan ziet u gelijk wie er bij u voor de deur staat! U kunt er ook voor kiezen om bewerkt glas in de kunststof voordeur te laten plaatsen, zo creëert u wat meer privacy. U heeft de keuze uit: 

 • Satinato wit glas 
 • Barock wit glas
 • Matglas helder rand
 • Chinchilla wit glas
 • Chincilla brons glas
 • Silver wit glas

                                                   

VKG garantie

Kiest u voor een kunststof voordeur van HEPRO dan is uw voordeur altijd voorzien van VKG Garantie. HEPRO is aangesloten bij het VKG keurmerk. Dit geeft u de zekerheid van een bewezen kwaliteit en ook de zekerheid van levering. Alle kunststof deuren van HEPRO zijn voorzien van het VKG keurmerk. 

Kan ik ook kiezen voor een boven- of zijlicht bij mijn kunststof voordeur?

Ja, u kunt kiezen voor een boven- of zijlicht bij uw kunststof voordeur. Door te kiezen voor een zijlicht ontvangt u meer zonlicht in uw hal. De mogelijkheden hiervoor kunt u bespreken met de adviseur.

De kunststof deuren in het echt bekijken?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms gevestigd in Hillegom of Zuidbroek. Kunt u niet zolang wachten? Bekijkt u dan eens onze Pinterest pagina zodat u alvast een impressie ontvangt!