• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd (kunststof)
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

De nieuwe Elegant serie kan geproduceerd worden in onze fabriek!

De machine voor de Elegant serie van Deceuninck is geïnstalleerd, we hebben een nieuwe lasmachine geplaatst en alle machines zoals de Thorwesten en HARQI ORCA Matic 1550 zijn technisch en softwarematig opnieuw ingesteld!

Daarnaast heeft ook de oplevering van de nieuwe spuitcabine om de kunststof kozijnen te voorzien van ColorTop® plaatsgevonden. Een hele klus maar het is gelukt.

         

De Elegant uitvoering & HEPRO

Zoals u kunt zien produceert HEPRO zelf de kunststof kozijnen in onze eigen fabriek in Zuidbroek! Maar waarom zijn wij overgegaan naar een nieuw profiel van Deceuninck? Onze kunststof kozijnen staan bekend om hun sterkte en prestaties, Echter zijn veel mensen vaak gecharmeerd van de strakke slanke uitstraling van aluminium. Hier kwam verandering in toen Deceuninck hun nieuwe Elegant-serie introduceerde, een modern en minimalistisch kunststof profiel!

Waarom zal u kiezen voor het Elegant kunststof kozijn?

  • Een stijlvol profiel
  • Veiligheid: stevig en inbraakwerend
  • Kwalitatief goed
  • Lange levensduur
  • Makkelijk te onderhouden
  • Duurzaam want 100% profiel recyclebaar

Bij HEPRO is het Elegant profiel leverbaar in de bestaande 3 uitvoeringen kunststof kozijnen namelijk Basic, Standard en Comfort. De Basic uitvoering levert een gemiddeld energiebesparing. Maar wilt u een 32% hogere isolatiewaarde voor uw woning? Dan kiest u voor de Comfort uitvoering met triple beglazing!

HEPRO

 

De perfecte lasnaad voor uw kunststof kozijn

Door het plaatsen van de nieuwe revolutionaire lasmachine GRAF SYNERGY S.R.L. SL4FF EVO wordt het kunststof kozijn voortaan geleverd met een V-perfect lasnaad. Deze nieuwste technologie zorgt ervoor dat uw kunststof kozijn een perfecte uitlijning in de diagonale hoeken krijgt! U kiest voor een kunststof kozijn met het hoogwaardigste afwerkingsniveau! Een ander groot voordeel hiervan is dat verkleuring in de hoeken verleden tijd is.

  

met een V-perfect lasnaad                                            zonder een V-perfect lasnaad 

De nieuwe spuitcabine in de HEPRO fabriek

Enkele maanden heeft het geduurd om de spuitcabine gebruiksklaar te maken en met resultaat! De cabine is ingericht om meerdere panelen en kozijnen te spuiten en te laten drogen. Dit is gemakkelijk gemaakt door de gele rails bovenaan het plafond zodat de kunststof producten gemakkelijk verplaatst kunnen worden! Wilt u gekleurde kunststof kozijnen? Dan maakt HEPRO dit graag voor u met de ColorTop® techniek waardoor u de keuze heeft uit alle RAL kleuren van de regenboog! Tevens gebeurt het spuiten met verf met natuurlijk waterdragend verf. Dit is beter voor het milieu, duurzaam en een hele vooruitgang voor het verduurzamen van HEPRO!

 

Sluit een aluminium kozijn toch beter aan bij u woonwensen? Ook hierin voorziet HEPRO u graag! Tevens kunt u bij ons kunststof en aluminium met elkaar combineren. In het najaar komen de prijzen voor het Decalu aluminium kozijn online. Maak een afspraak met een van onze adviseurs en laat u inspireren door alle mogelijkheden van kunststof en aluminium kozijnen!