• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

HEPRO nu ook hoofdsponsor van v.v. Hoogezand!

Het eerste elftal, dat speelt in de eerste klasse op zondag, zal de komende 3 jaar in wedstrijdshirts spelen met het HEPRO logo op de borst. Het 1e elftal is afgelopen jaar gepromoveerd naar de 1e klasse en de eerste sportieve resultaten zijn al behaald en zichtbaar.

Het sportcomplex van v.v. Hoogezand

v.v. Hoogezand, heeft een groot sportcomplex met veel teams, sponsoren en vrijwilligers. Ze richten zich vooral op regionale voetbalactiviteiten, duurzaam complexbeheer en geloven in de kracht van sport, bewegen en een gezonde leefstijl. HEPRO draagt graag mee aan een duurzame sportaccommodatie en zal tevens eind 2020 het sportcomplex van kunststof kozijnen voorzien.

Het 1e elftal van v.v. Hoogezand

Aankomend seizoen speelt het eerste van v.v. Hoogezand in de 1e Klasse F op zondag, waardoor er naar verwachting veel uitwedstrijden gespeeld worden in provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Inmiddels is de eerste oefenwedstrijd gespeeld in het nieuwe HEPRO shirt. Aanvankelijk zou Hoogezand zondagmiddag een voetbalwedstrijd spelen tegen Groninger Boys, maar de Stadjers hadden eerder deze week afgezegd. Gelukkig was Kickers Leer bereid om wel te voetballen. Hoogezand heeft het duel uiteindelijk met 7-1 gewonnen. De ruststand was 4-0 in het voordeel van de zondag eersteklasser.

HEPRO wenst VV Hoogezand heel veel succes het komende seizoen!

HEPRO