• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd (kunststof)
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

HEPRO sponsort de Groningse topclubs!

HEPRO sponsort de Groningse topclubs!

Zoals u weet is HEPRO van origine een bedrijf uit de provincie Groningen met naast de passie voor kunststof kozijnen & tegenwoordig ook aluminium kozijnen, ook een grote liefde voor sport. HEPRO weet dan ook als geen ander door de moeizame corona periode dat sponsoring en vrijwilligers belangrijk zijn voor de verenigingen. Daarom is binnen HEPRO sponsoring van sportclubs ook belangrijk. De laatste ontwikkelingen hebben wij voor u op een rijtje gezet.

Het laatste nieuws in de Groningse sportwereld!

HEPRO heeft sinds vorig jaar vaste HEPRO boarding bij de Z-side in het stadium van FC Groningen. Hier zijn wij nog steeds zeer trots op. Zaterdag 21 augustus heeft FC Groningen zijn eerste wedstrijd van het Eredivisie seizoen – naar bijna een jaar – weer met zijn trouwe supporters erbij mogen spelen! Op de foto ziet u Henk de Haan, oud speler van FC Groningen, hij deed mee aan de ereronde voor oud spelers voorafgaand aan de wedstrijd. De wedstrijd tegen FC Utrecht eindigde naar 90 minuten met een eindstand van 0-0.

HEPRO

Nieuws in het amateurvoetbal!

Om even in de voetbalsferen te blijven, HEPRO is ook dit jaar weer hoofdsponsor van VV Hoogezand. De competitie is nog niet gestart maar VV Hoogezand is al druk bezig met trainen en oefenwedstrijden. Dinsdag 17 augustus jl. speelde het team een thuiswedstrijd tegen SC Stadskanaal. Het publiek was ook weer welkom tijdens deze oefenwedstrijd. Voor Hoogezand was deze wedstrijd een makkie, de eindstand resulteerde dan ook in 7-0. Gefeliciteerd jongens met deze knallende overwinning!

                                                                           

GIJS staat weer op het ijs

HEPRO is hoofdsponsor van HEPRO GIJS Groningen en afgelopen zondag had het team zijn eerste training weer. Na een jaar stond het team weer voor het eerst op het ijs. De training vond plaats in Tilburg en de mannen hebben super getraind! Binnenkort komen de nieuwe tenues van het team. Daar later meer over!

 

Amysoft Lycurgus start het seizoen met nieuwe spelers! 

Amysoft Lycurgus heeft dit seizoen 10 nieuwe spelers mogen verwelkomen, allemaal toptalenten! De bluearmy is momenteel druk bezig met allerlei oefenwedstrijden om zich klaar te stomen voor aankomend seizoen. Binnenkort zijn alle enthousiaste fans ook weer welkom! De club heeft positieve ontwikkelingen doorgemaakt, zoals de samenwerking met RTC Noord Volleybal. Jonge talenten worden onder de hoede genomen om zich gereed te maken voor het volleyballen op het hoogste niveau in Nederland. Zo is Lycurgus in de toekomst ook voorzien van topspelers! 

                          

Wilt u ook sponsor of vrijwilliger worden bij een van de bovenstaande sportteams? Wacht dan niet langer en neem contact op met de vereniging!