• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd (kunststof)
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Het seizoen begint voor Amysoft Lycurgus!

Sportclubs hebben het al niet gemakkelijk met het vinden van sponsoren en vrijwilligers. HEPRO draagt hierin dan ook graag haar steentje bij en is shirtsponsor van het volleybal team Amysoft Lycurgus.

Hoe gaat het met Amysoft Lycurgus?

Het team is het seizoen 2021/2022 gestart met maar liefst 10 nieuwe gezichten in de selectie. De bekende gezichten van het afgelopen seizoen zijn Dennis Borst, Steven Ottevanger, Geoffrey van Genten Jaron Spiegelaar. Daarnaast is een positieve ontwikkeling dat Lycurgus samenwerkt met RTC Noord Volleybal waardoor jonge talenten klaar gestoomd worden om te volleyballen op hoog niveau. 

Amysoft Lycurgus heeft 16 t/m 20 september de eerste oefenwedstrijden in Italië en Slovenië gespeeld. Deze wedstrijden zijn het team goed afgegaan, 1 keer verloren, 2 keer gelijk spel en 1 keer gewonnen. 

Afgelopen zondag speelde Lycurgus de Supercup in Apeldoorn maar verloor helaas met 3-0. Het is niet gelukt om de Supercup voor de 6e keer in de historie te winnen. 

Een wedstrijd bezoeken?

Bestel dan gemakkelijk via de website tickets voor de sportwedstrijden. Aanstaande zondag 3 oktober om 15:00 uur speelt Amysoft Lycurgus tegen Simplex SSS in MartiniPlaza. Kaarten kunt u bestellen bij Amysoft Lycurgus op de website.

Bij alle sportverenigingen spelen sponsoren en vrijwilligers een belangrijke rol. Wilt u met uw bedrijf Amysoft Lycurgus sponsoren zodat uw bedrijfsnaam ook door vele supports gezien wordt? Dit kan! U kunt er ook voor kiezen om uw bijdrage te leveren als vrijwilliger van de club. Help mee en geniet tevens van de sportwedstrijd!

HEPRO wenst het hele team veel succes toe aanstaande zondag!

HEPRO