• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
 • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
 • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Aluminium deuren

Kies zelf het gewenste niveau van energie besparen
Nieuwe aluminium deur?
Meer informatie over Decalu
ISDE subsidie 2023
Ontvang maximaal € 131,- subsidie per m2
Meer informatie
 • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
 • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
 • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Aluminium deuren

Bent u op zoek naar een fraaie aluminium deur en wilt u weten wat de kosten hiervan zijn? HEPRO is gestart met de verkoop van aluminium deuren! HEPRO heeft een ruim assortiment aluminium voordeuren, achterdeuren en binnendeuren met kozijn. Bij ons kunt u kiezen uit allerlei uitvoeringen die we graag op maat maken. Via onze website berekent u op een eenvoudige manier zelf de prijs van uw aluminium deur naar keuze. Hierna kunt u een offerte aanvragen, waarin u kunt aangeven of u de deur(en) ook door ons wilt laten monteren. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk een volledige prijsindicatie ontvangt!

Prijsindicatie aluminium deuren

Prijsindicatie aluminium deuren berekent u eenvoudig online bij HEPRO. Op deze manier weet u gelijk waar u aan toe bent. Bent u op zoek naar een aluminium deur in een afwijkende maat? Geen probleem, want bij HEPRO maken we graag een deur voor u op maat. Zo passen ze altijd precies. Via onze handige rekentool kunt u al uw wensen doorgeven. Natuurlijk niet alleen wat betreft de afmetingen van de deur, maar ook de gewenste kleur of soort deur. Wilt u helemaal zeker weten dat u de juiste maat deur aanschaft? Wij komen graag langs om in te meten. Zo bent u verzekerd van een aluminium deur die exact op maat is. Zoekt u aluminium kozijnen? Ook hiervoor kunt u een prijsindicatie ontvangen!

             

Voordelen aluminium deuren

Aluminium deuren worden steeds populairder in Nederland. Naast dat een aluminium deur een moderne uitstraling heeft, brengt het ook vele voordelen met zich mee. Een aluminium deur kenmerkt zich als:

 • Veilig: voorzien van SKG keurmerk
 • Onderhoudsvriendelijk: nooit meer schilderen
 • Top isolerend: qua geluid en warmte
 • Duurzaam: 100% te recyclen
 • Verkrijgbaar in vele kleuren en maten

Een aluminium deur heeft vele goede eigenschappen waardoor u een uitstekende keuze maakt om uw woning te voorzien van aluminium.

Aluminium deuren in vele kleuren

Bij HEPRO heeft u de keuze uit vele RAL kleuren voor uw aluminium deur. Zo kunt u met uw nieuwe aluminium deur precies de uitstraling creëren die u voor ogen heeft. Denk bijvoorbeeld eens aan de kleur zwart of steengrijs. Zwarte aluminium deuren zijn tegenwoordig erg populair voor moderne en industriële interieurs. Liever een rode, blauwe of witte deur in aluminium? Ook dit kan HEPRO voor u realiseren! 

               

Montage aluminium deuren

Zodra u een aluminium deur heeft aangeschaft, moet deze gemonteerd worden. Op onze webshop bieden wij diverse montagematerialen aan waarmee u dit zelf kunt doen. Liever uitbesteden aan een professional? Dit kan bij HEPRO! Wij komen graag langs voor de montage en nemen de klus van A tot Z uit handen. Doordat wij bij HEPRO een groot team aan monteurs hebben, hebben wij de capaciteit om te monteren in alle provincies van Nederland. Woont u in Groningen of Zeeland? HEPRO komt graag langs om te monteren. 

Technische details aluminium deuren

Alle technische details van uw nieuwe aluminium deur leest u hier! Een aluminium deur is leverbaar in 2 uitvoeringen namelijk Decalu en Decalu+. Voorzien van een vlakprofiel van 88 mm diep en is 66 mm breed. Het verschil tussen deze uitvoeringen zit in het type glas. Decalu heeft HR++ glas met een aluminium afstandshouder en Decalu+ is voorzien van triple beglazing.

                                

Wilt u de hoogste winst boeken op isolatiegebied voor uw aluminium deur? HEPRO adviseert u dan om te kiezen voor de Decalu+ uitvoering met een 42 mm dik paneel en een waarde van 1,0 W/m2K. Dit is bijzonder laag voor een aluminium deur. Het glas in een aluminium deur is voorzien van een Warm Edge Spacer, wat weer beter isoleert dan de aluminium afstandshouder.

Tevens zijn beide uitvoeringen voorzien van een geïntegreerde thermische isolatie en standaard voorzien van 23 mm aanslag. Doordat al onze verschillende aluminium deuren beschikken over deze eigenschappen, is er altijd een aluminium deur die perfect past in uw woning!

Verschillende soorten aluminium deuren

Bij HEPRO vindt u verschillende soorten aluminium deuren; openslaande deuren, dubbele deuren, draaikiepdeuren, voordeuren en een achterdeur. Dankzij ons uitgebreide assortiment zit er altijd een geschikt model bij voor uw woonsituatie.

 • Openslaande deuren: bent u op zoek naar aluminium openslaande deuren met kozijn? Onze openslaande deuren zijn perfect om bijvoorbeeld een mooie doorgang van de woonkamer naar de tuin mee te creëren.
 • Dubbele deuren: wij verkopen ook verschillende soorten aluminium dubbele deuren. Deze zijn prachtig om toe te passen als buitendeuren, maar ook als doorgang naar buiten. Net als de openslaande deuren zijn ze verkrijgbaar in talloze mooie kleuren.
 • Draaikiepdeuren: onze aluminium draaikiepdeuren zijn een zeer praktische toevoeging voor uw woning. Aan de ene kant zijn ze te gebruiken als een soort draaikiepraam voor de nodige frisse lucht, maar u kunt de deuren ook helemaal opendoen zodat ze echt als deur worden gebruikt. Deze deuren worden vaak op balkons gebruikt.  
 • Voordeuren: aluminium is een erg geschikt materiaal om te gebruiken voor een voordeur. Dit komt doordat het zowel duurzaam als vormvast is. Dit betekent dat wisselingen in temperatuur of weersomstandigheden geen weerslag hebben op de voordeur. HEPRO heeft meerdere modellen aluminium voordeuren met kozijn en glas.
 • Achterdeuren: ook voor uw achterdeur vindt u bij HEPRO een geschikt aluminium model. Onze aluminium achterdeuren zijn van een uitstekende kwaliteit, zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. 

Onderhoud aluminium deuren

Wilt u uw aluminium deur zo lang mogelijk in een goede staat houden, dan is regelmatig onderhoud voor uw aluminium deuren te adviseren. Het voordeel van aluminium is dat dit onderhoud relatief weinig voorstelt. Onze deuren zijn onderhoudsarm en blijven zonder veel moeite erg lang mooi. Toch ontkomt u niet aan een periodieke schoonmaakbeurt. Op onze website bieden wij hiervoor een aantal handige schoonmaakproducten aan. 

Aluminium deuren in het echt bekijken

De prijs van een aluminium deur hangt af van verschillende factoren. Denk aan het model en type deur, de afmetingen en de gewenste kleur. Op onze website kunt u eenvoudig de prijzen van onze aluminium deuren berekenen. Wilt u onze deuren liever eerst met eigen ogen bekijken voordat u tot aanschaf overgaat? Kom eens langs in één van onze showrooms in Zuidbroek of Hillegom.

U kunt er ook voor kiezen dat er een adviseur bij u op locatie langs komt. De adviseur richt dan graag een vrijblijvende offerte voor u in. Heeft u vragen of wenst u graag de showroom te bezoeken of een gesprek met een adviseur? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.