Kunststof kozijnen Enschede

Bespaar energie met kunststof kozijnen in Enschede. De kozijnen worden door HEPRO zelf geproduceerd, waardoor u verzekerd bent van een degelijke kwaliteit. De profielen van de kozijnen worden gemaakt met een kern van staal of een kern met een combinatie van schuim, staaldraad en glasvezel. De ramen zelf zijn gemaakt van HR++ glas met Argon gas. Dit glas heeft een metaalcoating die de warmte binnenhoudt.

HEPRO Basic

HEPRO biedt u 3 verschillende types kunststof kozijnen in Enschede. De HEPRO Basic is een kozijn met dubbel HR++ glas, gevuld met Argon gas. Dit vermindert uw stookkosten en daarmee de CO2 uitstoot. Het profiel van het kozijn heeft een kern van gegalvaniseerd staal, wat zorgt voor extra isolatie.

HEPRO Standard

De HEPRO Standard heeft hetzelfde glas als de HEPRO Basic, maar het profiel van het kozijn heeft een kern van Linktrusion. Dit is een combinatie van schuim, staaldraad en glasvezels en geeft de HEPRO Standard 16% meer isolatiewaarde dan de HEPRO Basic. U verlaagt uw stookkosten met de Standard.

HEPRO Comfort

De beste isolatie bereikt u met de HEPRO Comfort. Dit kunststof kozijn heeft niet alleen een profiel met een kern van Linktrusion, maar combineert dit met drie lagen glas. Daarmee heeft de HEPRO Comfort 32% meer isolatiewaarde dan de HEPRO Basic.

Al onze kunststof kozijnen zijn inbraakwerend, waarbij de HEPRO Basic op drie punten is vergrendeld. De HEPRO Standard en de HEPRO Comfort zijn op vijf punten vergrendeld.

Kunststof kozijnen Enschede tips

Verven is verleden tijd met kunststof kozijnen in Enschede, onze tips besparen u zowel tijd en kosten. U hoeft de kunststof kozijnen alleen maar schoon te houden. Kiest u voor kunststof kozijnen in Enschede, dan hebben wij tips voor u. Zo kunt u deze kozijnen het beste schoonmaken met een normaal schoonmaaksopje. Gebruik hierbij geen schuurmiddel, schuurspons of agressief schoonmaakmiddel. Houd de openingen in het kozijn bij draaiende delen ook goed schoon, zodat ze goed blijven functioneren.

Kunststof kozijnen Enschede plaatsen

HEPRO heeft een team van ervaren montagemedewerkers, die met een uitgebreide kennis uw kunststof kozijnen in Enschede plaatsen. Eerst worden uw oude kozijnen verwijderd en door ons afgevoerd. Dit gebeurt met de grootste zorg, zodat de gevel niet wordt beschadigd. De muur wordt gecontroleerd op losse stenen en voegwerk. Als de bestaande constructie goed is, wordt het kunststof kozijn in de opening geplaatst. Vervolgens wordt het kozijn vastgeschroefd en het glas gezet. Laat uw kunststof kozijnen in Enschede plaatsen. HEPRO biedt u de beste service!

Kunststof kozijnen Enschede kopen

Wilt u graag kunststof kozijnen voor uw woning in Enschede kopen? Bij HEPRO kunt u kosteloos een offerte aanvragen. Alle producten van HEPRO zijn KOMO en SKG gecertificeerd. HEPRO verzekert u daarmee van tien jaar garantie en gebruik van duurzame materialen.

TIP: kies ervoor om uw kunststof kozijnen voor Enschede te kopen in combinatie met de aankoop van kunststof deuren. Daarmee verhoogt u de isolatie in uw huis. HEPRO biedt u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!